• Binnen 1-3 werkdagen bij u thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €95,-
  • Alle bestellingen worden als cadeautje voor u ingepakt

Over Pluim & More.


 

Maakt van elk huis, een sfeervol thuis!

 

Na zelf verknocht te zijn geraakt aan pampaspluimen, besloten wij ook anderen hier blij mee te willen maken. Dit leidde tot een kleinschalige verkoop van onze prachtige pluimen, wat ons talloze positieve en motiverende reacties van onze lieve klanten opleverden. Combineer dat met onze drive om te groeien en ja.... zo werd Pluim & More. geboren. We breidden onze verkoop en assortiment uit en staan elke dag klaar om onze klanten van de hipste items te voorzien!

Wij zijn Andrea & Martijn; begin 2021 begonnen met een kleine, startende webshop Pluim & More. We hebben geen fysieke winkel en beheren onze webshop en assortiment daarom vanuit huis. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom zijn we dagelijks bezig met het uitbreiden van ons assortiment en de kwaliteit van onze producten en service te waarborgen en te verbeteren. Ons geweldige assortiment, laagdrempeligheid en service maakt ons uniek!

Ons aanbod komt tot stand door persoonlijke smaak, op duurzaamheid geselecteerde producten en de wensen van jou als klant. Ben je op zoek naar een product dat wij nog niet verkopen? Stuur ons even een berichtje via de contactgegevens op onze contactpagina, zodat wij je kunnen verassen met dat toffe product waar je al zo lang naar zocht!

We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze webshop, onze collectie en service. Jouw tips of feedback horen we daarom graag. Laat het ons even weten via het contactformulier

Enthousiast geworden? Bekijk dan snel onze te gekke producten, volg ons op social media en maak anderen blij door onze website met hen te delen! 

 

Groetjes,
Team Pluim & More.