• Binnen 1-3 werkdagen bij u thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €95,-
  • Alle bestellingen worden als cadeautje voor u ingepakt

Kunst takken

Kunst takken zijn ideaal voor in je interieur en oneindig te gebruiken! Sierpluimen volgens de laatste trends, pauwveren of andere kunst takken; we bieden genoeg mogelijkheden in de webshop aan. Ook is het leuk om kunst takken in verschillende kleuren met elkaar te combineren. Wil je daarin advies of heb je een vraag? Wacht dan niet langer en stuur ons een berichtje. 


Kunst takken kopen

Bij Pluim&More. kun je de mooiste kunst takken kopen. We hebben een groeiend assortiment en bieden de taken van verschillende materialen aan. Een groot voordeel van kunst takken is dat ze niet uitvallen en gewoon heel mooi blijven. Ze hebben een luxe en chique uitstraling! De kunstpluimen zijn te vormen in de steel door middel van de ijzerdraadjes die erin verwerkt zijn. Zo kun je de stelen snel in de gewenste maat maken. 

Kunstbloemen boeket

Onze kunst takken zijn ook goed te combineren met echte bloemen of pluimen. Of om juist te verwerken in een kunstbloemen boeket. Ook wij kunnen voor je op pad om een kunstbloemen boeket samen te stellen. Alles is mogelijk! 

Pauwveren kopen

Bij Pluim&More. hebben we verschillende kleuren pauwveren in ons assortiment. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, naturel en beige en zijn 90 cm lang. Het is mooi om een bos pauwveren in een vaas te zetten of een aantal pauwveren te verwerken in een boeket. Je kunt er verschillende kanten mee op.