• Binnen 1-3 werkdagen bij u thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €95,-
  • Alle bestellingen worden als cadeautje voor u ingepakt

Nieuwe items

We proberen een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden en vaak nieuwe items aan onze collectie toe te voegen. Onderstaand tref je dan ook de nieuwste items in onze webshop aan! Mis je iets of ben je op zoek naar iets speciaals? Laat het ons weten! 


Onze collectie

Woonaccessoires maken je huis en interieur compleet en zijn eigenlijk onmisbaar om van je huis een sfeervol thuis te maken! Voor iedere ruimte in huis een geschikte woonaccessoire. In onze webshop vindt je  verschillende moderne en luxe woonaccessoires, die te combineren zijn in verschillende woonstijlen. Ben je op zoek naar die ene hippe of moderne kandelaar? Of juist op zoek naar een luxe sierkussen? En ga je dan voor goud, zwart of juist een natuurteint? Alles is te combineren in een modern, hotel chique, industrieel of juist landelijk interieur. Mix, match et voila! 

Interieurtrends

Onze collectie is helemaal volgens de interieurtrends van 2022. Door onze collectie regelmatig te wisselen en aan te vullen, spelen we in op de interieurtrends van het moment. Uiteraard bieden we niet alles aan wat op de markt is, maar proberen we juist de perfecte items passend bij onze stijl aan te bieden, om zo een perfect samengesteld assortiment te creëren.