• Binnen 1-3 werkdagen bij u thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €95,-
  • Alle bestellingen worden als cadeautje voor u ingepakt

Pampas pluimen

Pampas pluimen staan mooi in ieder interieur! Bij Pluim & More zijn we er ook fan van. Daarom hebben we een groot assortiment met verschillende pluimen samengesteld. Hiermee proberen we iedereen te bedienen. Op deze pagina vind je al onze pluimen. Heb je je pluim gevonden? Kijk dan gelijk even bij de vazen!


Pampas pluimen koop je bij Pluim & More.

Bij Pluim & More. bestel je gedroogde pampas pluimen uit het grootste assortiment aan (kunst) pluimen. Verschillende formaten en kleuren; groot of klein, goud of zwart. We hebben het allemaal in ons assortiment! Ben je op zoek naar specifieke pluimen, maar kun je ze niet vinden in ons assortiment? Bel, mail of whatsapp ons dan even! 

    Grote pampas pluimen

    Uiteraard hebben we ook grote pluimen in ons assortiment! De grootste zijn maar liefst 160 cm lang! Ze zijn prachtig om in een vaas uit onze collectie af te stylen in je woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte. We hebben prachtige bijpassende vazen voor alle grote pluimen en helpen adviseren je graag bij het matchen in je interieur. 

    Kunst pampas pluimen

    Ook hebben we diverse kunst pampas pluimen te koop. Deze geven een chique look, vallen niet uit en zijn te vormen naar wens door middel van een ijzerdraadje in de takken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren; goud, zwart, taupe of donkerroze.