• Binnen 1-3 werkdagen bij u thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €95,-
  • Alle bestellingen worden als cadeautje voor u ingepakt

Zakelijk


Ook u als zakelijke klant bedienen wij graag! Dit doen we in de vorm van 'styling & advies' en 'B2B verkoop'. Pluim & More biedt een ruim assortiment kwaliteitsvolle producten om jouw zaak een unieke uitstraling te geven. Omdat we klanttevredenheid centraal hebben staan, willen we onze zakelijke klanten uiterst flexibel van dienst zijn. Dit maakt dat bij ons vrijwel alles mogelijk is en we geen enkele uitdaging uit de weg gaan. 

 

Styling & interieuradvies

Naast alle leuke items die we kunnen leveren, helpen we u ook graag bij de styling van uw (nieuwe) woning, kantoorpand, of zakelijke ruimte. We gaan graag met u in gesprek hierover! Nadat we goed naar uw wensen hebben geluisterd, denken we graag met u mee om samen tot een perfect resultaat te komen. We bespreken uw ideeën en vragen, waarna u van ons een passend voorstel ontvangt. (Droog)bloemen en de best gematchte interieuritems maken uw ruimte compleet; ze maken sfeer en geven een verfrissende look. Wij helpen u graag bij het creëren van het complete plaatje! Kunnen wij u verder helpen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

B2B verkoop

Onze B2B verkoop beperkt zicht tot de verkoop van diverse pampas pluimen. Deze kunnen wij afhankelijk van vastgestelde aantallen tegen volumekortingen tot wel 50% aanbieden! We hebben een ruim assortiment aan pluimen, maar bieden ook de mogelijkheid om binnen ons netwerk voor u op zoek te gaan naar die ene specifieke pluim die u aan uw assortiment wilt toevoegen. Van bestelling tot bezorging en zorgen wij voor een snel proces dat naadloos aansluit op uw wensen. Interesse? Neem dan contact op en wij gaan aan de slag. 

 

Aanvraagformulier styling & interieuradvies